Betrouwbare IT-oplossingen op maat

Meer dan 6.000 bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de betrouwbare IT-oplossingen van Infotheek. Of u zich nu bevind in het grote, middelgrote of de MKB-sector, Infotheek kan alles verzorgen met betrekking tot IT: van het ontwerp van netwerk en storageoplossingen tot de implementatie van uw gehele IT-park.

Dankzij onze ervaring, expertise en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers vinden we altijd een oplossing die past bij uw visie en budget. Heeft u er bijvoorbeeld al eens over nagedacht uw hardware te huren om uw tijdelijke behoefte aan extra capaciteit te dekken? Of kampt u met uitdagingen omtrent mobiliteit, flex werkplekken of opslag? Infotheek doet u graag een oplossingsgerichte aanbeveling en biedt u hierin diverse alternatieven. Daarnaast kunnen we uw oude hardware veilig en maatschappelijk verantwoord afvoeren via ons 360° IT Recovery programma. Wij kunnen u verzekeren dat er geen (gevoelige) data zal achterblijven en kunnen u vaak nog een riant restwaarde bedrag bieden. Voor vragen of een advies op maat kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag eens mee over IT in uw bedrijf.

Stel uw vraag!

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag *

Wat onze zakelijke klanten over ons zeggen

Herkent u de situatie?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van de beste oplossing te voorzien. We gaan graag eens met u in gesprek over wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. Immers is geen probleem helemaal hetzelfde. Neem daarom contact met ons op via mail of telefoon en laat u adviseren door onze experts.

bel ons
mail ons

Waarom Infotheek

  • Al 25 jaar ervaring
  • Al 6.000 bedrijven geadviseerd
  • Toegewijd team IT-experts
  • Altijd een oplossing op maat, ongeacht uw grootte
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends in de markt

Gebruikte hardware in top staat

Naast de nieuwste hardware, verkopen wij bij Infotheek ook gebruikte hardware van de hoogste kwaliteit: Approved Selection. Dit speciale keurmerk garandeerd u dat deze machines op 18 punten zijn gecontroleerd en komt standaard met 1-3 jaar garantie. Bovendien bespaart u tot 40% op de aanschaf!

Approved Selection

Voordelig hardware huren

Behoefte aan extra capaciteit? Bijvoorbeeld tijdens examens of projecten? Bij Infotheek kunt u tablets, laptops, desktops, monitors en alle aanverwante apparatuur van diverse merken huren. Standaard een dag eerder en gebruiksklaar geleverd, weer opgehaald en tegen de laagste prijs van Nederland!

Flex IT Rent

Doneer uw hardware aan IT4Kids

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel. De donaties die IT4Kids binnen krijgt worden gespendeerd aan organisaties of projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen – veelal middels sportactiviteiten.

IT4Kids

Laat u adviseren door onze specialisten

Bel ons via 071 800 1400 of stuur een mail naar info@infotheek.com