Thin clients voor zakelijk gebruik

Thin clients zijn vaak een buitengewoon goed alternatief voor volledige desktops of workstations. Ze bieden de gebruiker alle mogelijkheden van de meeste standaard officeapplicaties, maar zijn lichtgewicht en afhankelijk van de server in het IT-park. Doordat ze minder dure hardware vereisen, zijn ze voordeliger in aanschaf. Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse thin clients voor zakelijk gebruik. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u thin clients bij ons zeer voordelig kunt aanschaffen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van de thin clients in uw IT-omgeving. Want als u met thin clients wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we veel thin clients tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse thin clients kopen

Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse thin clients voor zakelijk gebruik van de allernieuwste merken. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit thin clients van onze premium partners HP, Dell, Lenovo en Wyse met de daarbij behorende topkwaliteit. We helpen u graag verder!

Approved Selection en thin clients huren

Vindt u onze thin clients voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De thin clients worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection thin clients zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe thin clients. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om thin clients voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop