Stroomvoorzieningen voor zakelijk gebruik

Een van de grootste investeringen die u doet is de aanschaf van hardware. Veel organisaties kunnen niet zonder hun IT-park. Het is dan ook bijzonder vervelend als er een onverhoopt defect optreed door bijvoorbeeld piekspanning of stroomuitval. Gelukkig zijn er goede oplossingen om uw kostbare apparatuur te beschermen tegen dit soort zaken. Dit scheelt u geld in onderhoud en reparatie. Tevens zorgen vele van deze oplossingen ervoor dat uw energieverbruik van bijvoorbeeld uw serverpark daalt. Dit levert u tevens een kostenbesparing op.

Bespaar tot 50% met Approved Selection

U kunt kiezen voor een groot aanbod aan nieuwe opslag, maar bij Infotheek leveren we ook een grote hoeveelheid gebruikte producten. Alle data is met speciale software verwijderd, zodat ze volledig leeg en schoon worden geleverd. Ook deze refurbished hardware wordt aangeboden voorzien van hetApproved Selection keurmerk. Zo kunt u zeer voordelig uw huidige al dan niet defecte opslag vervangen.

Nog meer besparen

Infotheek maakt het voor u mogelijk om te besparen op uw IT-kosten. Met diverse stroomvoorzieningen kunt u dit direct en indirect realiseren. Maar wij maken ook de aanschaf ervan aantrekkelijk. We hebben refurbished modellen van APC en bieden diverse verhuurmogelijkheden aan.

Ga naar de shop