Infotheek: Software en licenties voor uw hardware

Software kopen bij Infotheek is slimmer. Voor zowel MKB/groot-zakelijk, overheid, zorg en onderwijs levert Infotheek software en licenties voor nieuwe of gebruikte hardware, ongeacht het aantal werkplekken. Infotheek zorgt ervoor dat de door ons geleverde software, geschikt is voor uw IT-systemen en specifiek biedt wat u nodig heeft en natuurlijk legitiem is. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen en implementeren van softwarelicenties en onze kennis helpt u de beste oplossing te nemen, waarbij wij samen met u kijken naar de juiste software pakketten en edities en daarbij behorende licentiemodellen.

Ons softwareportfolio

Wij leveren een breed portfolio van zowel software- als hardware oplossingen voor het MKB, de overheid, scholen en de zorg. De core business is het leveren van slimme en voordelige hardware oplossingen en standaardisatie (langer dan gemiddelde levenscyclus). Dit wordt vaak gecombineerd met slimme oplossingen voor softwarelicenties. Infotheek is een grote leverancier met jarenlange ervaring met licenties, consulting en Software Asset Management (SAM).

Software is binnen uw bedrijf een belangrijke asset. De kosten die gepaard gaan met software kunnen hoog oplopen. Softwarecontracten en het -gebruik worden vaak niet goed gemanaged. Infotheek heeft een team experts die contractmanagement kunnen beheren op het gebied van softwarelicentieovereenkomsten (SAM). Het beheer van de wijze waarop de software gedurende de levenscyclus wordt gebruikt en onderhouden, behoren ook tot dit proces.

Adobe

Infotheek levert al geruime tijd Adobe software. Adobe staat wereldwijd bekend als voorloper in het ontwikkelen van (creative)software. Namen als Photoshop en Acrobat zijn u waarschijnlijk welbekend. Adobe biedt uiteenlopende, professionele producten voor het opmaken van afbeeldingen, websites, geluid en video.

Lees meer

Barracuda

Barracuda is een grote speler op het gebied van beveiligingssoftware. Het levert diverse oplossingen voor het beveiligen van e-mail, web en netwerk en opslag. Onder andere merken als Coca Cola, IBM en L’Oreal vertrouwen al geruime tijd op deze software. Infotheek levert een selectie van de Barracuda producten.

Lees meer

Citrix

Citrix is een van de grootste ontwikkelaars van mobiele werkplekken, netwerken en cloud services. Infotheek heeft al geruime tijd een Silver Partnership met Citrix. Ook hebben we bij Infotheek gecertificeerde engineers, die u kunnen helpen bij uw keuze voor de diverse oplossingen in virtualisatie en cloud computing.

Lees meer

MDM

Vraag iemand naar zijn favoriete smartphone of tablet en al snel blijkt de grote verscheidenheid aan voorkeuren. Met als resultaat: verschillende typen toestellen, besturingssystemen en applicaties op de werkvloer. In een modern bedrijf heeft de gebruiker nu eenmaal keuzevrijheid. Maar hoe houdt u controle over de toenemende tendens genaamd ‘Bring Your Own Device’ of ‘Choose Your Own Device’? Infotheek heeft de oplossing: directe controle en eenvoudig beheer vanuit één online portal.

Lees meer

Microsoft

Microsoft is marktleider in het ontwikkelen van software. Het levert het meestgebruikte besturingssysteem Windows en productiviteitssoftware als Office. Ook licenseert en ondersteunt Microsoft een breed aanbod aan andere producten voor de zakelijke markt. Infotheek heeft jarenlange ervaring met Microsoft. Zo hebben we meerdere professionals met ruime kennis van alle Microsoftoplossingen, en zijn we veelvoudig gecertificeerd op diverse gebieden.

Lees meer

Symantec

Symantec is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met informatiebeveiliging. Het voorziet in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Bij Infotheek leveren we diverse varianten Symantec software voor het beveiligen van uw systemen en bestanden. Door grote inkoop kan de aanschaf van Symantec in combinatie met een hardwaresysteem bij ons vaak een stuk voordeliger.

Lees meer

Veeam

Veeam is ‘Modern Data Protection’, ofwel het beschermen van uw data op hedendaagse systemen. Het bedrijf is relatief jong, met zijn oorsprong in 2006. De producten bieden ondersteuning aan diverse VMware- en Microsoftproducten en helpen zo IT-professionals deze systemen te beveiligen.

Lees meer

VMWare

VMware is het toonaangevende bedrijf op het gebied van virtualisatiesoftware. Door infrastructuur te virtualiseren, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparaten, stelt VMware de IT in staat services te leveren vanaf elk apparaat. Infotheek heeft de VMware Enterprise Partner status.

Lees meer

Laat u adviseren door onze specialisten

Bel ons via 071 800 1400 of stuur een mail naar info@infotheek.com