Smartphones voor zakelijk gebruik

Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse smartphones voor zakelijk gebruik. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u smartphones bij ons zeer voordelig kunt aanschaffen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw telefoonkosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie en verdere implementatie van de telefoons in uw IT-omgeving. Want als u met smartphones wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Diverse smartphones

Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse smartphones voor zakelijk gebruik. Zo bieden wij verschillende modellen aan van de allerbeste merken, zoals Apple, Samsung en Sony. Wilt u voor uw accountmanagers de nieuwste iPhone 7 voor videocalls naar klanten in het buitenland? Of heeft u liever de Samsung Galaxy S7 voor uw werknemers zodat zij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan moet u bij Infotheek zijn! Ook oudere modellen als de iPhone 4 en 5 kunt u eenvoudig en voordelig bij ons bestellen. Bovendien heeft u bij Infotheek de keuze uit andere merken als Nokia, Huawei en Lenovo.

Approved Selection en smartphones huren

Vindt u onze smartphones voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De apparatuur wordt door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de Approved Selection smartphones zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe smartphones. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om smartphones voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop