Bouw en implementatie Bouw en implementatie

Het door u goedgekeurde ontwerp vormt voor de Infotheek experts de basis voor de bouw en implementatie van de IT-oplossing. De projectmatige aanpak die Infotheek hierbij hanteert, draagt bij aan een succesvol eindresultaat.

Kennisoverdracht en training mogen volgens Infotheek in dit verband zeker niet als sluitpost worden gezien, maar zijn essentieel om de gebouwde en aan u opgeleverde IT-oplossing naar volle tevredenheid te kunnen gebruiken. Ook hierbij biedt Infotheek u graag de gewenste ondersteuning.

Installatie en Startup services Installatie en Startup services

Infotheek beschikt over een uitgebreid pakket aan Installatie en Startup services.

Deze services bieden u ondersteuning bij het installeren en/of configureren van hardware en/of software produkten die zijn aangeschaft.

Genoemde services zijn beschikbaar voor de verschillende infrastructuur domeinen, te weten server, storage, netwerk, werkplek, software, backup, security en print.

Prestaging en Deployment services Pre-staging en Deployment services

Infotheek kan u tijdens het bouwen en implementeren van uw IT-oplossing ondersteunen met maatwerk Pre-staging en Deployment services.

Deze services bieden de mogelijkheid nieuw aangeschafte apparatuur in het Infotheek warehouse samen te bouwen en/of te pre-configureren op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Na afronding kan Infotheek vervolgens ook zorg dragen voor het transporteren, installeren en gebruiksklaar opleveren van de apparatuur op uw locatie.

Infotheek hanteert hierbij standaard een projectmatige aanpak en brengt in dit kader, naast de noodzakelijke technische expertise, ook Project Management kennis en -ervaring in.

Genoemde services zijn beschikbaar voor de verschillende infrastructuur domeinen, te weten server, storage, netwerk, werkplek, software, backup, security en print.

Implementatie, Integratie en Migratie services Implementatie, Integratie en Migratie services

Het succes van een IT-oplossing wordt maar beperkt bepaald door een goede definitie ervan. Een correcte inpassing binnen uw bestaande omgeving en een naadloze migratie van de bestaande naar de nieuwe situatie zijn minstens zo belangrijk. Dit geldt voor zowel on-premise- en Cloud gerelateerde oplossingen als voor combinaties daarvan.

Infotheek beschikt op verschillende gebieden over diepgaande kennis en ervaring om u zowel technisch inhoudelijk als projectmatig te ondersteunen bij de uitvoering van complexe implementatie-, integratie- en migratie trajecten. Hierbij is het mogelijk dat u als klant zelf de regie voert over de uitvoering, dan wel deze verantwoordelijkheid volledig belegt bij de experts van Infotheek.

De voornaamste kennisgebieden zijn:

Microsoft

 • Active Directory
 • Exchange
 • System Center Configuration Manager (SCCM) en Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
 • Active Directory Federation Services (ADFS)
 • Remote Desktop Services
 • Office 365

VMware

 • VMware vSphere
 • VMware vCloud
 • VMware Airwatch (Mobile Device Management – MDM)

Citrix

 • Citrix Xenapp
 • Citrix Access Gateway/Storefront

Veeam

 • Veeam Backup and Replication
 • Veeam Cloud Connect

Zuludesk (Mobile Device Management – MDM)

Fortigate

 • Fortinet Firewall Platform

Juniper

 • Juniper Firewall Platform

Training Training

Infotheek is er alles aan gelegen om u goed voorbereid met een nieuw opgeleverde IT-oplossing aan de gang te laten gaan. In dit kader verzorgt Infotheek een ruim aanbod trainingen die volledig zijn afgestemd op specifieke doelgroepen. Of u nu op zoek bent naar gebruikerstrainingen of trainingen op technisch beheer nivo, Infotheek ondersteunt u hier graag bij.

Mocht er op een later moment, na de ingebruikname van de IT-oplossing, behoefte zijn aan scholing van uw medewerkers dan is Infotheek voor u ook de partij waarbij u kunt aankloppen.

Dit alles over de totale breedte voor alle Infrastructuur domeinen, te weten storage, server, netwerk, werkplek, software, backup, security, print.

Laat ons weten in welke dienst u geïnteresseerd bent

Wij bellen u terug. Wilt u ons liever uw vraag mailen? Dat kan naar enterprise@infotheek.com 

Bedrijfsnaam
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Over welke diensten wilt u teruggebeld worden?


Bent u op zoek naar totaaloplossingen?

Die bieden wij ook.

Bekijk onze integrated solutions