Infotheek Services Cycle benadering

De wereld om ons heen verandert in snel tempo onder invloed van bijvoorbeeld nieuwe technologische ontwikkelingen, toenemende concurrentiedruk, wijzigende consumptiemodellen en hogere eisen van consumenten en bedrijven.Veranderingen die enerzijds uitdagingen met zich meebrengen voor de manier waarop organisaties hun zakelijke doelstellingen proberen te realiseren, maar anderzijds hiervoor ook nieuwe mogelijkheden bieden. Gelukkig wordt het aanbod mogelijke IT-oplossingen, om deze uitdagingen het hoofd te bieden en maximaal te anticiperen op deze mogelijkheden, ook steeds groter.

Door dit ruime aanbod ontstaat echter wel een situatie waarin organisaties behoefte hebben aan ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes. Deze ondersteuning biedt Infotheek over de volle breedte. Dit voor zowel vraagstukken die traditionele on-premise infrastructurele oplossingen voor de werkplek of het datacenter betreffen, als ook voor Cloud gerelateerde varianten hierop. Infotheek hanteert hierbij een Services Cycle benadering. Bij deze benadering wordt iedere IT-oplossing in een viertal fasen onderverdeeld. Voor iedere fase is een uitgebreid menu aan ondersteunende diensten, zogenaamde services bouwblokken beschikbaar. Deze bouwblokken kunnen hierbij door u zowel op individuele basis worden ingezet als met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast heeft Infotheek enkele combinaties al in de vorm van zogenaamde Integrated Solutions gedefinieerd.

Deze benadering, in combinatie met het voortdurend centraal stellen van de gebruiker, geeft Infotheek de mogelijkheid maatwerk IT-oplossingen te bieden die volledig aan uw wensen en behoeften tegemoet komen.

Infrastructuur domein assessment
Cloud discovery workshop
Support experience workshop
Functioneel/Technisch infrastructuur ontwerp
Cloud architectuur ontwerp
Support maatwerk ontwerp
Installatie en Start up Services
Pre-staging en Deployment Services
Implementatie, Integratie en Migratie Services
Training
Device support
Datacenter support
Service desk
Beheer
Optimalisatie services
Logistieke services
Detachering

Laat ons weten in welke dienst u geïnteresseerd bent

Wij bellen u terug. Wilt u ons liever uw vraag mailen? Dat kan naar enterprise@infotheek.com 

Bedrijfsnaam
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Over welke diensten wilt u teruggebeld worden?


Bent u op zoek naar totaaloplossingen?

Die bieden wij ook.

Bekijk onze integrated solutions