Servers voor zakelijk gebruik

Een server is het kloppende hart van uw IT-park. Gelukkig hebben wij bij Infotheek altijd een passende oplossing. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunt u bij ons zeer voordelige servers kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Ook kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van de servers in uw IT-omgeving. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse servers kopen

Bij Infotheek kunt u verschillende rack, blade en tower servers kopen om optimale prestaties in uw IT-park te garanderen. Naast de allernieuwste producten onderscheidt Infotheek zich in het aanbod van servers van vorig jaar en de jaren daarvoor. U kunt bij ons verschillende servers kopen, van de 9e generatie terug tot en met de 5e. Deze modellen zijn zowel nieuw als refurbished verkrijgbaar. Bij infotheek uw benodigde servers kopen leidt niet tot een volledige standaardisatie in het bedrijf. U koopt u wat u écht nodig heeft. Zo bespaart u eenvoudig 10% tot 25% met behoud dezelfde kwaliteit.

Approved Selection en servers huren

Vindt u onze servers toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen uit de beste refurbished modellen van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De servers worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection servers zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe servers. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om servers voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop