Printers voor zakelijk gebruik

Infotheek biedt u een breed assortiment aan printers voor zakelijk gebruik aan. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u de printers bij ons zeer voordelig kunt kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie en verdere implementatie van de printers in uw IT-omgeving. Want als u met printers wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse printers kopen

Of u nu een inkjet printer, een laserprinter, een Wi-Fi printer of een all-in-one printer wilt hebben: Infotheek heeft ze allemaal! In ons brede assortiment vindt u onder andere de nieuwste printers van de A-merken Canon, Brother, Epson, HP en Lexmark terug. Naast de allernieuwste producten onderscheidt Infotheek zich in het aanbod van printers van vorig jaar en de jaren daarvoor. U kunt dus uw huidige model eenvoudig vervangen door hetzelfde model. Handig, want zo hoeft u oude cartridges en toners niet weg te doen. Bijpassende accessoires zoals papierladers en alle toners en cartridges leveren wij direct uit voorraad mee. Ook hier hebben we een zeer grote voorraad van.

Approved Selection en printers huren

Vindt u onze printers voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen uit de beste refurbished modellen van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De printers worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection printers zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe modellen. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen met behoud van dezelfde kwaliteit!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om printers voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop