PC’s voor zakelijk gebruik

Bij Infotheek bent u aan het juiste adres voor het kopen van diverse PC’s voor zakelijk gebruik. Binnen het segment desktop computers heeft u bij ons de keuze uit Small Form Factors (SFF), Micro Towers (MT) en Ultra Slim Desktops (USDT). Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u PC’s bij ons zeer voordelig kunt kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van PC’s in uw IT-omgeving. Want als u met desktop computers wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse PC’s tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse PC’s kopen

Heeft u behoefte aan de snelste en modernste desktops die er op de markt bestaan? Of wilt u juist een voordelige, praktische PC kopen voor zakelijk gebruik? Bij Infotheek beschikken we over al deze producten om dit te realiseren! Wij hebben de beschikking over diverse PC’s van verschillende merken en we bieden een grote verscheidenheid aan modellen en types aan. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit PC’s van onze premium partners Apple, Dell, HP, Toshiba, Lenovo, Acer en nog veel meer.

Approved Selection en PC’s huren

Vindt u onze PC’s voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De PC’s worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection PC’s zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe desktops. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om PC’s voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie. Dus of u nou PC’s wilt kopen of huren, bij Infotheek bent u aan het juiste adres!

Ga naar de shop