Overheidsinstellingen kiezen voor jarenlange ervaring van Infotheek

Al sinds 1991 adviseert Infotheek centrale en decentrale overheden over hun IT-voorziening. Ons team specialisten kent de behoefte binnen de overheid en het (Europese) tender- en aanbestedingsproces als geen ander. Onze experts zijn gecertificeerd op hun kennis en expertise binnen verschillende domeinen.  Zij staan dagelijks in contact met overheidsinstellingen en blijven up-to-date rond marktontwikkelingen binnen de overheidssector. Met samenwerkingen met de grootste leveranciers als HP, Apple, Lenovo Samsung en Acer heeft Infotheek altijd de kennis en kunde in huis om u te helpen met een betrouwbare oplossing.

Heeft u bijvoorbeeld ook vraag naar flexibele werkplekken of behoefte aan expertise op locatie omtrent dataveiligheid, netwerkbeheer en mobility? Wij komen graag eens bij u op gesprek. U kunt ons raadplegen over budgetvriendelijke hard- en software, maar ook over gerelateerde IT-services. Onze gecertificeerde engineers kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen in IT-support, installatie en implementatie en ook de configuratie van uw IT-park.

Voor de overheid, maar speciaal voor u

Binnen de overheidssector zijn er verschillende behoeften. Om ons advies beter op uw instelling te laten aansluiten hebben wij experts voor centrale instellingen en lokale overheden.

Stel uw vraag!

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag *
Centrale overheid
lokale overheid

Waarom Infotheek

  • Al 25 jaar ervaring in de overheidssector
  • Altijd een oplossing op maat, ongeacht uw grootte
  • Team van toegewijde, gecertificeerde IT-experts in de overheidssector
  • Ruime kennis en ervaring met grotere en aanbestedingstrajecten

Herkent u de situatie?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van de beste oplossing te voorzien. We gaan graag eens met u in gesprek over wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. Immers is geen probleem helemaal hetzelfde. Neem daarom contact met ons op via mail of telefon en laat u adviseren door onze experts.

bel ons
mail ons

Eenvoudig uw MVO doelstellingen behalen

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel. De donaties die IT4Kids ontvangt, worden gespendeerd aan organisaties of projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen – veelal middels sportactiviteiten.

IT4Kids

Gebruikte hardware in top staat met Approved Selection

Naast de nieuwste hardware, verkopen wij bij Infotheek ook gebruikte hardware van de hoogste kwaliteit: Approved Selection. Dit speciale keurmerk gegarandeerd u dat deze machines op 18 punten zijn gecontroleerd en komt standaard met 1-3 jaar garantie. Bovendien bespaart u tot 40% op de aanschaf!

Approved Selection

Voordelig hardware huren bij FlexITRent

Behoefte aan extra capaciteit? Bijvoorbeeld tijdens examens of projecten? Bij Infotheek kunt u tablets, laptops, desktops, monitors en alle aanverwante apparatuur van diverse merken huren. Standaard een dag eerder en gebruiksklaar geleverd, weer opgehaald en tegen de laagste prijs van Nederland!

Flex IT Rent

Laat u adviseren door onze overheidsspecialisten

Bel ons via 071 800 1227 of stuur een mail naar overheid@infotheek.com