Infotheek: Al 25 jaar IT adviseur in het onderwijs

Dankzij onze hechte partnerships met de meest prominente A-merken en besparende visie op IT hebben we door de jaren heen al meer dan 1300 scholen geadviseerd over en ondersteund in hun IT-voorziening. Onze experts zijn volledig op de hoogte van de laatste trends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bring Your Own Device (BYOD), WiFi-oplossingen en databeveiliging.

Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor ieder budget. Zo leveren wij refurbished hardware van ons keurmerk Approved Selection die niet van nieuw te onderscheiden is en waarmee u flink op uw kosten kunt besparen. Wij kunnen vanuit ons magazijn van 20.000 m² snel leveren en u alle zorgen uit handen nemen via onze logistieke dienstverlening en IT-services. Daarom bent u als onderwijsinstelling, scholengemeenschap of particuliere school met de kennis en ervaring van Infotheek altijd in goede handen.

Stel uw vraag!

Bijvoorbeeld over Bring Your Own Device oplossingen, hardware kopen/huren of andere educatie oplossingen!

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag *

Voor het onderwijs, maar speciaal voor u

Binnen het onderwijs zien we verschillende wensen op het gebied van IT. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Infotheek specialisten op het basisonderwijs, middelbaar en hoger onderwijs die u gericht verder kunnen helpen.

Basisonderwijs
Middelbaaronderwijs
Hoger onderwijs

Wat onze educatieklanten over ons zeggen

 • TU Delft Solar Boat Team

  TU Delft Solar Boat Team

  "Dankzij workstations en de Proliant server van HPE kunnen wij de vereiste berekeningen efficiënter uitvoeren.” Laurent Declerck, Chief Engineer Krachtige apparatuur en Proliant server van HPE cruciaal voor het TU Delft Solar Boat Team Op het terrein van TU [...]

 • Infotheek helpt haar klanten besparen op IT

  Infotheek helpt haar klanten besparen op IT

  Al vaker mocht Infotheek IT-zaken verzorgen voor de Gilde Opleidingen en ook voor de uitbreiding van de computerlokalen zonder vaste computers werd Infotheek ingeschakeld. Er waren een aantal specificaties gewenst. Zo moesten de laptops van [...]

 • De kracht van Infotheek: meedenken met de klant

  De kracht van Infotheek: meedenken met de klant

   Het St. Ignatiusgymnasium was op zoek naar een IT-oplossing die de snelheid van de systemen zou verbeteren en de mediaopslagruimte zou vergroten. De school ging op zoek naar een partner en kwam via een andere [...]

Herkent u de situatie?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van de beste oplossing te voorzien. We gaan graag eens met u in gesprek over wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. Immers is geen probleem helemaal hetzelfde. Neem daarom contact met ons op via mail of telefoon en laat u adviseren door onze experts.

bel ons
mail ons

Waarom Infotheek

 • Al 25 jaar ervaring in het onderwijs
 • Al 1300 scholen geadviseerd
 • Team van 15 IT-onderwijsexperts
 • Altijd een oplossing op maat, ongeacht uw grootte
 • Altijd op de hoogte van de laatste trends in de educatiemarkt

Gebruikte hardware in top staat

Naast de nieuwste hardware, verkopen wij bij Infotheek ook gebruikte hardware van de hoogste kwaliteit: Approved Selection. Dit speciale keurmerk garandeert u dat deze machines op 18 punten zijn gecontroleerd en komt standaard met 1-3 jaar garantie. Bovendien bespaart u tot 40% op de aanschaf!

Approved Selection

Voordelig hardware huren

Behoefte aan extra capaciteit? Bijvoorbeeld tijdens examens of projecten? Bij Infotheek kunt u tablets, laptops, desktops, monitors en alle aanverwante apparatuur van diverse merken huren. Standaard een dag eerder en gebruiksklaar geleverd, weer opgehaald en tegen de laagste prijs van Nederland!

Flex IT Rent

Doneer uw hardware aan IT4Kids

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel. De donaties die IT4Kids binnen krijgt worden gespendeerd aan organisaties of projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

IT4Kids

Laat u adviseren door onze educatiespecialisten

Bel ons via 071 800 1440 of stuur een mail naar onderwijs@infotheek.com