Van der Kreeft Heftruck.com voor 1 dag shirtsponsor als dank bijdrage IT4Kids

Vandaag speelt FC Utrecht tegen Ajax met een bijzondere shirtsponsor: Van der Kreeft Heftruck.com. Dit sympathieke bedrijf uit Nieuwegein vervangt voor 1 wedstrijd shirtsponsor 4Launch, als dank voor hun grote bijdrage aan IT4Kids, de stichting van FC Utrecht sponsor Infotheek Groep (moederbedrijf van 4Launch).

Met hun bijdrage aan IT4Kids, heeft Van der Kreeft Heftruck.com gezorgd dat er in de provincie Utrecht bijvoorbeeld maar liefst honderden éxtra kinderen kunnen deelnemen aan het speciale Schooljudo programma! Zodat deze kids in 3 maanden tijd ook ’skills for life’ meekrijgen: respect, samenwerken, discipline, beheersing, weerbaarheid, vertrouwen en heel veel sportplezier.

IT4Kids gelooft in sport als essentieel onderdeel voor de ontwikkeling van kinderen. Door bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel, heeft zij in de afgelopen jaren al meer dan €200.000 kunnen investeren in sportkansen voor kinderen.

Van der Kreeft Heftruck.com is een begrip in midden Nederland. Tevens is Van der Kreeft autoriteit op het gebied van verhuur, lease, verkoop en reparatie van heftrucks en alle gerelateerde onderdelen, machines en apparatuur. Dat doet het bedrijft met veel expertise, passie en met focus op een minimale CO2 voetafdruk op de aarde. En dus ook met oog voor de sportkansen van de Utrechtse jeugd.

FC Utrecht is zeer verheugd dat zij, in samenwerking met 4Launch, iets terug kan doen voor het mooie gebaar van dit bedrijf. Wij wensen Van der Kreeft Heftruck.com een zeer fijne wedstrijd toe!