Leiden, 8 maart 2017 – Tamara Tong Sang (34) is met ingang van 13 maart benoemd tot marketing director van Infotheek Group, de marktleider op het gebied van refurbished hardware. Tong Sang was de afgelopen drie jaar marketing manager en MT-lid bij Connect Hearing, een retailnetwerk van gehoorspecialisten. Ze gaat zich onder meer richten op het verhogen van de omzet via online kanalen.

Infotheek heeft de ambitie om dit jaar flink uit te breiden in Europa en stelt zichzelf als doel om te groeien naar een omzet van 400 miljoen euro in 2018. Tong Sang: “Niet iedereen staat er nog bij stil dat refurbished apparatuur de ideale oplossing is om kosten te besparen, het milieu te ontzien én gewoon goed materiaal in huis te halen.”

Naamsbekendheid vergroten
Tong Sang zal zich onder meer gaan verdiepen in de positionering en strategie van de huidige merken die onder het label vallen. Ze ziet het als de ultieme uitdaging om samen met het marketingteam met verbeterslagen te komen waarmee leads en sales efficiënter binnengehaald kunnen worden. “Mijn doel is om de naamsbekendheid van de verschillende merken binnen de groep te vergroten, de conversies te verhogen van de campagnes en om nieuwe ideeën te initiëren in samenwerking met onze partners”, aldus Tong Sang. “En uiteraard ga ik werken aan het doel om de omzet uit de online kanalen te verhogen.”

“We zijn blij dat we met Tamara een enthousiaste en gepassioneerde marketing director in huis hebben gehaald”, aldus Mirjam Roos, COO van Infotheek. “Marketing speelt een belangrijke rol in het realiseren van onze groeiambities, bijvoorbeeld bij de verdere positionering van Infotheek als marktleider op het gebied van circulaire IT.”

Publicaties

emerce.nl/wire/tamara-tong-sang-marketing-director-infotheek-group

channelconnect.nl/personalia/tong-sang-marketing-director-infotheek/

nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Tamara-Tong-Sang-per-13-maart-marketing-director-van-Infotheek-Group/

https://drimble.nl/overige/media/42061627/tamara-tong-sang-per-13-maart-marketing-director-van-infotheek-group.html

https://aboutmedia.nl/artikelen/2017-03-08/tamara-tong-sang-13-maart-marketing-director-van-infotheek-group-nederlands

https://fd.nl/Print/krant/Pagina/profiel/1191967/personalia

http://www.resellersbusiness.nl/nieuws/nieuws/tamara-tong-sang-marketing-director-van-infotheek-group/023882cee34cb91d3a8bc57ade89e70c/