Netwerk voor zakelijk gebruik

Geen enkel bedrijf kan zonder een goed georganiseerd netwerk. Met de toename van WiFi in het bedrijfsleven, het gebruik van de cloud en de stijgende gebruikers per kantoor kan je netwerk simpelweg niet achterblijven. Gelukkig hebben wij bij Infotheek altijd een passende oplossing. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u netwerkproducten bij ons zeer voordelig kunt kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van de netwerkproducten in uw IT-omgeving. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse netwerkproducten kopen

Bij Infotheek kunt u verschillende netwerkproducten kopen om optimale prestaties in uw IT-park te garanderen. Maak uw keuze uit de verschillende wireless access points, firewalls, switches, routers en IP telefoons van topmerken als Cisco, HP, Dell en andere grote merken die Infotheek biedt. Naast de allernieuwste producten onderscheidt Infotheek zich in het aanbod van netwerkproducten van vorig jaar en de jaren daarvoor. Deze modellen zijn zowel nieuw als refurbished verkrijgbaar. Zo hoeft u bij het aanschaffen van nieuwe netwerkproducten niet meteen opnieuw te standaardiseren. U koopt u wat u écht nodig heeft. Zo bespaart u eenvoudig op uw apparatuur met behoud van dezelfde kwaliteit.

Approved Selection en netwerkproducten huren

Vindt u onze netwerkproducten toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen uit de beste refurbished modellen van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De producten worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection netwerkproducten zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om netwerkproducten voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop