Be different, buy smarter via de Myshop

Via de Infotheek MyShop bestelt u gemakkelijk en snel uw hardware online. Zo heeft u snel inzicht in uw kosten, kunt u eenvoudig zelf producten met elkaar vergelijken en uw bestelgeschiedenis inzien. Handig wanneer u gestandaardiseerd bent en een aanvulling wilt doen op uw bestaande IT-park. De Infotheek Myshop is er dan ook voor grote en kleine bestellingen. Wanneer u een account aan hebt gemaakt, verkrijgt u toegang tot het hele Infotheek assortiment. Van monitoren en servers tot kabels en Smart Phones, u kunt uw complete digitale inboedel aanschaffen in onze shop! Daarnaast is het ook mogelijk om slechts een gedeelte van het Infotheek assortiment te zien, dit is handig wanneer u vaak dezelfde producten besteld.

Liever persoonlijk contact? De accountmanagers van Infotheek kunnen u altijd adviseren op het gebied van hardware, software en IT-services, ook als u de bestelling in de Myshop wilt plaatsen.

Alle voordelen op een rij

  • Een gemakkelijke en snelle bestelling
  • Eenvoudig producten vergelijken
  • Mogelijkheid om de bestelgeschiedenis in te zien
  • Een uitgebreid aanbod
  • Gepersonaliseerde portals

Uw eigen portal

Infotheek kan ook speciaal een portal voor u ontwerpen. U kiest dan zelf het assortiment, waaruit u en uw doelgroep kan kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan een educatiestore, waar u hardware en mobile devices beschikbaar stelt voor ouders, leerlingen en studenten. Of een bedrijfswebshop, waarin u uw werknemers kunt laten kiezen op welk device zijzelf het prettigste werken.

Voor meer informatie mailt u naar e-commerce@infotheek.com of belt u 071 800 1269

Maak een account aan