Monitoren voor zakelijk gebruik

Infotheek biedt u een breed assortiment aan beeldschermen en monitoren voor zakelijk gebruik aan. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u de beeldschermen bij ons zeer voordelig kunt aanschaffen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie en verdere implementatie van de PC schermen in uw IT-omgeving. Want als u met monitoren wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse modellen tot 5 jaar na het stoppen van de productie door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse monitoren kopen

Een groot beeldscherm in uw vergaderruimte om presentaties op te tonen of gezamenlijk resultaten te bekijken? Heeft u gloednieuwe, maar toch voordelige LCD monitoren nodig voor de opening van uw nieuwe bedrijfspand? Bij Infotheek beschikken we over de producten om dit te realiseren. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse monitoren die kleiner zijn dan 16 inch en groter dan 27 inch, diverse LCD TV’s, notebook screens en nog veel meer. Het assortiment bestaat onder andere uit diverse A-merken als Philips, Dell, Acer, Apple, Panasonic en Samsung. Bijpassende accessoires zoals diverse monitorkabels leveren wij direct uit voorraad mee. Ook hier hebben we een zeer grote voorraad van.

Approved Selection en monitoren huren

Vindt u onze monitoren voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een refurbished model van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection computer schermen zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe beeldschermen. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om beeldschermen voor zakelijk gebruik te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie. Dus of u nou monitoren wilt kopen of huren, bij Infotheek bent u aan het juiste adres!

Ga naar de shop