Microsoft is marktleider in het ontwikkelen van software. Het levert het meest gebruikte besturingssysteem Windows en productiviteitssoftware als Office. Ook licenseert en ondersteunt Microsoft een breed aanbod aan andere producten voor de zakelijke markt. Het is één van de grootste leveranciers van Cloudoplossingen.
Infotheek heeft jarenlange ervaring met Microsoft. Zo hebben we meerdere professionals met ruime kennis van alle Microsoftoplossingen, en zijn we veelvoudig gecertificeerd op diverse gebieden.

Net als voor Small Business hebben we ook specialisten voor het maken van maatwerkoplossingen met Microsoftproducten voor het MKB. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Microsoft Software. Ze zijn in staat u een optimale inrichting van uw ICT omgeving te bieden. Wij bieden u tevens systemen die volledig geoptimaliseerd zijn voor de Microsoft platformen. Hierover adviseren wij u graag.

Onze detacheringspersoneel zijn in het bezit van het Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA) en Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certificaat. Ze zijn daardoor experts op het gebied van systeembeheer op Microsoft systemen en het implementeren, uitbreiden en oplossen van problemen met Microsoft technology.

De Surface Pro 3: een oplossing voor makkelijke en productieve educatie.

Met de Microsoft Surface Pro heeft u de mogelijkheid om moeiteloos te switchen van laptop naar tablet en het apparaat naadloos aan te sluiten op andere apparaten. Hiernaast de Microsofts Surface Pro is ideaal voor het voorbereiden en geven van lessen.

Lees meer

Up-to-date met Windows 10

Bij Infotheek bieden wij u de mogelijkheid aan om uw Windows 7 of 8 apparatuur gratis te vervangen door Windows 10. Windows 10 is ontwikkeld met de gedachte dat het compatibel moet zijn met bestaande hardware, software en randapparatuur. Doordat updates automatisch worden gedownload, blijven functies en beveiliging tijdens de hele ondersteunde levensduur van uw apparaat up-to-date.

Lees meer

Alle voordelen op een rij

  • Uitgebreide expertise op het gebied van Microsoft oplossingen en producten
  • Legitieme software, ook op gebruikte systemen
  • Zeer voordelig in aanschaf in combinatie met refurbished producten
  • Alles onder een dak: complete oplossingen bij een contactpersoon

Neem direct contact met ons op

  071-8001400

info@infotheek.com