FAQ items aan het laden...

Infotheek: Al 26 jaar IT partner in de Marine branche

Dankzij onze ervaring, expertise en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers vinden we altijd een oplossing die past bij uw visie en budget. Vanuit onze visie hebben we de afgelopen jaren al verschillende M&O organisaties geadviseerd op het gebied van IT voor zowel de kantoor- als de scheepsautomatisering.

Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor ieder budget. Bij Infotheek krijgt u als klant de keuze tussen het nieuwste van het nieuwste, voorlaatste modellen of eventueel refurbished hardware. Wij kunnen vanuit ons magazijn van 20.000 m² snel wereldwijd uitleveren en u alle zorgen uit handen nemen via onze logistieke dienstverlening en IT-services.

Onze experts zijn volledig op de hoogte van de laatste trends. Denk hierbij aan IoT, Big Data, IP communicatie en Opex/Capex.

Waarom kiezen voor Infotheek

  • Brede kennis van de markt en affiniteit met uw core business
  • 1 aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken
  • Eigen warehouse 20.000m2, voorraadwaarde 35 MIO
  • Wereldwijd uitleveren
  • Snel schakelen en de daarbij behorende flexibiliteit
  • Standaardisatie
  • 400 inkoopkanalen wereldwijd
  • Customized webportal

Onze leveranciers

Scheepsautomatisering

De afgelopen jaren hebben wij een specialisme ontwikkeld op het gebied van scheepsautomatisering. Relaties/ partners benaderen ons voor zeer uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot de scheepsautomatisering. Van een office omgeving tot complexe infrastructuur design voor een schip (bijvoorbeeld: WiFi aan boord). Naast deze traditionele IT componenten helpen wij onze relaties en partners ook met oplossingen rondom AV-IT aan boord van schepen (bijvoorbeeld Large Format Displays aan boord). Kortom, voor de inrichting van een schip kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons weten wat uw specifieke wensen of vragen zijn.

Kantoorautomatisering

Sinds 1991 is Infotheek gespecialiseerd in kantoorautomatisering. Door onze eigen voorraad en de mogelijkheid om wereldwijd uit te leveren zijn wij voor veel M&O klanten de ideale partner om hen internationaal te ondersteunen in de dynamische markt. Wilt u hardware huren om tijdelijk extra capaciteit te dekken? Of kampt u met uitdagingen omtrent mobiliteit, flexplekken of opslag? Infotheek doet u graag een oplossingsgerichte aanbeveling en biedt hierin diverse alternatieven. Ook kunnen we uw oude hardware veilig en maatschappelijk verantwoord afvoeren via ons 360° IT Recovery program. Wij kunnen u verzekeren dat er geen (gevoelige) data zal achterblijven en kunnen u vaak nog een riant restwaarde bedrag bieden.

Courtesy of Damen

Trotse leden van NMT

Sinds dit jaar richten wij ons op de Marine sector, met ons eigen Marine team. Met het NMT lidmaatschap hebben wij meerdere meetings en workshops mogen bijwonen, waarmee wij meer te weten zijn gekomen over deze specifieke sector. Dankzij dit lidmaatschap hebben wij personen en bedrijven leren kennen die met ons op verschillende niveaus de samenwerking zijn aangegaan om klanten optimale producten en diensten aan te mogen bieden. Voor alle IT/AV gerelateerde vragen met betrekking tot de Marine sector kunt u te allen tijde contact met ons opnemen!

Voor vragen of advies op maat kunt u contact met ons opnemen

Wij denken graag op een unieke wijze mee over de IT vraagstukken.

Bel ons via 071-8001151 of stuur een mail naar M&O@infotheek.com