Laptops voor zakelijk gebruik

Laptops bieden veel voordelen ten opzichte van vaste desktops en workstations. Ze zijn mobiel, lichter en vaak voordeliger in aanschaf dan een vaste PC met monitor. Bij Infotheek kunt u terecht voor de beste laptops voor zakelijk gebruik. Door onze goede contacten met diverse premium partners kunnen wij er enerzijds voor zorgen dat u notebooks bij ons zeer voordelig kunt kopen. We begrijpen hoe belangrijk kostenreductie is en helpen u dan ook graag bij het besparen op uw IT-kosten. Anderzijds kunnen we u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van de laptops in uw IT-omgeving. Want als u met laptops wilt werken in uw organisatie, dan moet uw IT-omgeving daar ook gereed voor zijn. Een totaaloplossing op maat behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien leveren we diverse laptops tot 5 jaar door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen.

Diverse laptops kopen

Bij Infotheek kunt u terecht voor diverse laptops voor zakelijk gebruik, van de allerbeste merken. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit laptops van onze premium partners Apple, Dell, HP en Toshiba. Binnen elk merk bieden we diverse series en types aan. Bij Infotheek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bekende types als de Apple Mac Book Air, de Apple Mac Book Pro en de HP Elitebook 1040, maar ook voor meer anonieme en voordeligere types als de HP Elitebook 8470p. Of u nu op zoek bent naar een laptop met een i3, i5 of i7 processor of naar een laptop met SSD, HDD of SSHD opslag, bij Infotheek bent u aan het goede adres! Bijpassende accessoires zoals laptoptassen kunnen wij direct uit voorraad meeleveren. Ook hier hebben we een zeer grote voorraad van.

Approved Selection en laptops huren

Vindt u onze laptops voor zakelijk gebruik toch nog niet voordelig genoeg? Dan kunt u bij ons tevens kiezen uit de beste refurbished modellen van Approved Selection waardoor u nog meer kunt besparen op uw IT-kosten. Approved Selection is reeds gebruikte hardware die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De laptops worden door onze experts volledig schoongemaakt, getest en alle data wordt gecertificeerd verwijderd met speciale software. Daarom verschillen de refurbished Approved Selection notebooks zichtbaar en onzichtbaar nauwelijks van gloednieuwe laptops. Hierdoor kunt u tot maar liefst 50% besparen!

Hiernaast kunt u er tevens voor kiezen om laptops voor uw organisatie te huren via Infotheek rent. Heeft u een beurs, evenement of presentatie waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Infotheek heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Ga naar de shop