Voordelig hardware kopen bij Infotheek

Voordelig hardware kopen doet u bij Infotheek! U heeft bij ons de keuze uit de allernieuwste, nieuw voorlaatste en diverse refurbished hardware, zoals desktop computers, laptops, smartphones, servers en veel meer. Wij adviseren u niet alleen het allernieuwste model, maar ook het voorlaatste modellen aan te schaffen. Dat is voordeliger in de aanschaf én het beheer. Ruim 6.500 organisaties gingen u al voor in de aanschaf van diverse bedrijfshardware van hoge kwaliteit. Want wist u dat standaardisatie van uw IT-park zorgt voor een efficiënter beheer?

Bespaar op uw IT-kosten

Kies bijvoorbeeld voor een nieuw voorlaatst model en bespaar op uw IT-kosten. U bespaart nog eenvoudiger met Approved Selection: het kwaliteitskeurmerk voor refurbished (gebruikte en opgeknapte) hardware. Deze kort gebruikte hardware is gecheckt op 18 kritieke punten en heeft standaard 1 jaar garantie (uit te breiden tot 5 jaar garantie). Daarbij is er bijna geen zichtbaar verschil met nieuwe hardware. Tevens is er bij ons de mogelijkheid om bedrijfshardware voordelig te huren. Met de garantie, ervaring, adviezen en betrouwbare apparatuur van Infotheek maakt u een slimmere keuze!

41%

Volgens IT-onderzoeksbureau Gartner kunt u gemiddeld 41% besparen op uw IT-kosten.

Welk model past bij u?

Nieuw is niet altijd beter. Zo hoeft u bij ons niet persé te kiezen voor het nieuwste model, maar hebben wij ook voorlaatste en refurbished modellen. Met bijna geen zichtbaar verschil met nieuwe hardware en tot wel 60% voordeel in aanschaf bieden wij Approved Selection aan. Dit is ons keurmerk voor betrouwbare en geteste hardware, gecheckt op 18 kritische punten, zodat u zeker bent van goede apparatuur.

bekijk de statusmatrix

Oude hardware verkopen?

U kunt ook uw afgeschreven apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Hiermee krijgt u korting op de aanschaf. Bied daarom uw verouderde, afgeschreven hardware aan bij Infotheek. Wij halen uw hardware bij u op, schonen deze op en wissen uw data zodat u zeker bent dat alle verwijzingen naar uw organisatie worden verwijderd. Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Hardware verkopen

Zo goed als nieuw

Refurbished hardware kopen bij Infotheek? Approved Selection bestaat uit gebruikte apparatuur die niet van nieuw te onderscheiden is. Een team van specialisten controleert de staat van de producten voor hergebruik. U heeft keuze uit verschillende statussen en profiteert van een garantieperiode tot wel 5 jaar! Kiest u voor Approved Selection? Dan kunnen wij u blij maken met korting op uw aanschaf.

Meer informatie

Standaardiseer: bespaar op beheer en onderhoud

Kiest u voor hardware kopen bij Infotheek? Wij leveren diverse apparatuur tot 5 jaar door. Hierdoor verlengen wij de levenscyclus van uw IT-park als u gestandaardiseerd bent op deze modellen. Zo bespaart u ook op beheer- en onderhoudskosten. Wilt u hulp bij uw keuze of meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via: 0718001400 of info@infotheek.com