Infotheek als Intel Platinum Partner

Infotheek en Intel zijn al meer dan 10 jaar partners in IT en Infotheek heeft inmiddels al een aantal jaar de Intel Platinum Partner status op haar naam staan. Deze status is voorbehouden aan de meest gewaardeerde programmaleden die superieure business en technische vaardigheden als leiderschap tonen in innovatieve oplossingen voor klanten van Intel-technologieën. Bovendien ontvangen Platinum Partners top voordelen als, geavanceerde ondersteuning, exclusieve uitnodigingen en expertise erkenning.

In 1971 bracht Intel de allereerste computerchip op de markt en is sinds dien uitgroeit tot de grootste chipfabrikant ter wereld. Intel is voornamelijk bekend geworden met haar chips en processoren, maar ze doen nog veel meer: van het ontwikkelen van innovatieve devices en betrouwbare cloudoplossingen tot het ontwikkelen van beleid, diversiteit en duurzaamheid.

Uitgelicht: de Intel NUC

Een NUC ofwel the ‘Next Unit of Computing’ is een volwaardige desktopcomputer, waaraan je naar eigen smaak aanvullende pc-componenten toevoegt. Echter is het device zo compact dat het gemakkelijk in een handpalm past.

Meer informatie