HP

Infotheek is al jaren leverancier van één van de grootste technologiebedrijven: Hewlett-Packard (HP). Daardoor kunnen onze klanten profiteren van een heel groot assortiment HP hardware en de professionele adviezen. Ook verkopen we zowel nieuwe als Approved Selection hardware, waardoor we u altijd van de beste prijs kunnen voorzien.

Waarom HP?

 • HP is een absoluut A-merk en tevens brancheleider
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Alles onder een dak, met een uitgebreid portfolio van werkplekken, printers, servers, opslag, netwerk en software

HP Platinum Partner

Infotheek behoort tot de top 5 resellers van HP. Daarom heeft HP ons bekroond met het Platinum Partner certificaat voor Printing & Computing. Wij beschikken over diepgaande kennis van en ervaring met de producten van Hewlett-Packard. Dit zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van het best mogelijke advies en product. Daarnaast geeft dit ons bij Infotheek toegang tot diverse opleidings- en verkoopkanalen van HP, die u als klant weer direct voordeel opleveren.

hplogo

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

Infotheek is één van de exclusieve groep partners wereldwijd die de HP Platinum partnerstatus heeft bereikt, zowel op het gebied van Enterprise als Personal Systems. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel advies, als levering en beheer.

hplogo

Alle voordelen op een rij

 • Groot ingekocht, dus voordeliger
 • Keuze uit nieuwe, renew en refurbished modellen
 • Bespaar tot wel 40% op aanschaf
 • Met het Approved Selection keurmerk tot 5 jaar garantie
 • Infotheek heeft de hoogste HP partner status, waardoor we u de beste ondersteuning bieden

Alle voordelen op een rij

 • Advies & levering op het gebied van storage en servers
 • Ondersteuning in Enterprise Solutions op het hoogste niveau
 • Infotheek heeft de hoogste HP partner status, waardoor we u de beste ondersteuning bieden

Huidige acties

HP Mobility

Mobiel werken is de nieuwe standaard en belooft een sterke stijging van de bedrijfs- en werknemersproductiviteit. De kantoorfunctionaliteit wordt namelijk uitgebreid tot buiten de fysieke bedrijfsmuren. Ook de ontwikkelingen rondom het thema mobility staan uiteraard niet stil!

Klik hier om de pagina te bekijken

Uw HP workstation specialist

Infotheek is een gecertificeerd Workstation Specialist. Dat betekent dat wij alle expertise in huis hebben om voor u een optimale workstationcofiguratie te realiseren. Zo komen we samen tot een goed afgestemde en complete oplossing voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Klik hier om de pagina te bekijken

HP Elite x3

Zo hebt u nog nooit gewerkt. Met de HP Elite x3 hebt u de kracht van een pc in handformaat dankzij de revolutionaire snelle processor, Windows 10 Mobile en toegang tot uw zakelijke apps en bestaande desktopapplicaties met HP Workspace.

Lees meer

Support

Voor antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met de telefonische servicedesk van HP

Bekijk de support pagina