Schrijf u hier in voor het Modern Infrastructure Assessment

Onze partners

Infotheek levert al 25 jaar hard- & software en aanverwante diemsten tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Infotheek kunnen we, dankzij onze ervaring, kennis en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers alles verzorgen; van prestaging tot afvoer van uw servers, nerwerk of storage infrastructuur.

Met behulp van ons eigen magazijn van ruim 20.000 m², zijn wij in staat snel te leveren. Door ons IT Asset Recovery-programma kunnen wij uw oude hardware meteen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen: zonder achtergebleven (gevoelige) data. Als u alleen tijdelijk extra capaciteit of een demo/Proof of Concept nodig heeft, kunt u bij ons de hardware ook huren. Zo bieden wij de beste oplossing voor iedereen, maar speciaal voor u.

Infotheek Groep werkt al jaren samen met een Internet Service en Hosting Providers. Key is om gezamenlijk de business drivers te bepalen en een integraal onderdeel te laten vormen van het plan van aanpak. Als geaccrediteerde, platinum partner van HPE, staan onze experts voor u klaar om u te assisteren deze business drivers te vertalen naar techniek.

 • Lagere investering en besparing realiseren op het gebied van de operationele kosten
 • Open architectuur
 • Kennis en expertise
 • Roadmaps en ontwikkelingen in de markt.
 • Korte en heldere lijnen in de communicatie
 • Flexibel en snel kunnen inspringen op veranderingen

Infotheek groep beschikt over Solutions Architects die u helpen uw doelstellingen te bereiken, in nauwe samenwerking met de Solution Experts van HPE. We denken niet alleen aan de technologische invulling maar ook aan integratie met onder andere Red Hat, VMware, Microsoft.

Door de inzet van HPE OneView, creëren we daarnaast een ultieme management suite die eenvoudig te integreren is. REST API’s, Python en Powershell scripts zijn beschikbaar om een naadloze integratie te faciliteren. OneView biedt naast eenvoudige installatie en configuratie, vele voordelen:

 • Eenvoudige backup en restore vanuit de appliance zelf (zonder handmatige acties

als het stoppen van services/daemons)

 • Moderne op HTML-5 gebaseerde interface waarin de Converged Infrastructure

elementen zoals Servers, Storage , Networking en Environment via het bovenste menu

toegankelijk zijn

 • Smart Search functionaliteit naar alle objecten in de database
 • Embedded database wordt standaard meegeleverd
 • ‘Snappy’ user interface – configuratie activiteiten van beheerders die langer duren

dan 500 msec worden als een achtergrond taak opgestart

 • Identieke en eenvoudige manier van updaten naar een volgende versie
 • Dashboard view van de omgeving
 • Uniforme security (authentication, authorization, SSO, certificaten, auditing en logging)

 

Meer informatie? Neem contact op met uw account manager of mail naar enterprise@infotheek.com

Samen met DELL/EMC bieden wij aan:
Modern Infrastructure Assessment
Elke business wordt vandaag geconfronteerd met digitale innovatie, maar toch noemt vandaag slechts 5% van de organisaties zich al een digitale leider. Organisaties in de digitale kopgroep hebben een bedrijfsmodel dat inspeelt op hoe consumenten het beste bediend kunnen worden. IT creëert extra waarde en verrijkende, beveiligde data vormen het fundament. De digitale ontwikkelingen worden enorm versneld door de oneindige beschikbaarheid van rekenkracht via cloud computing. Om klaar te zijn voor de uitdagingen van de digitale wereld, is een andere visie op infrastructuur, levermodellen, IT-processen en organisatiecultuur nodig. Een modern datacenter is de basis om het maximum te halen uit de digitale economie en uw kansen te verzilveren. Dell biedt met het Modern Infrastructure Assessment de mogelijkheid in korte tijd uw huidige omgeving te analyseren met als uitkomst een advies voor een moderne datacenter infrastructuur om digitale transformatie in korte tijd te realiseren. Neem voor meer informatie contact op met:

Laat uw gegevens achter op enterprise@infotheek.com