Infotheek: de snelst groeiende Apple Authorised Reseller van Nederland

Apple koopt u bij Infotheek, want Infotheek is een officieel Apple Authorised Reseller. Dit betekent dat wij u met de meeste kennis kunnen helpen aan de voor u meest geschikte producten en oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Apple TV’s voor in vergaderruimtes, iPads voor uw mensen op de weg of de kinderen in de klas, Apps waarmee u uw efficiëntie en effectiviteit vergroot en systemen om al uw Apple devices met één druk op de knop op afstand in te stellen of te beveiligen. Zo zijn uw apparaten altijd up-to-date. Met alle oplossingen, al dan niet uitgevonden, kunnen wij u helpen: dat is pas slim. Lees hieronder hoe dit ons anders maakt.

Support

Apple telefonische helpdesk NL:
0800 0201581 (gratis voor vaste telefoons)

Het nummer werkt alleen als u belt vanuit Nederland. Nationale tarieven zijn van toepassing voor mobile telefoons.

Anders: één van de 23 Apple Authorised Resellers in Nederland

Apple Authorised Reseller wordt je niet zomaar. Je moet als bedrijf van goede huize komen en aantonen dat je over de juiste kennis beschikt. Dit vind Apple belangrijk, maar wij bij Infotheek ook. We werken nauw samen met Apple om bedrijven te helpen om de beste oplossing te vinden voor hen. Hierin levert Apple via ons de hardware en wij werken de oplossing in de vorm van bijvoorbeeld apps, installatie, integratie en onderhoud uit. Benieuwd naar wat Apple en Infotheek voor u kunnen betekenen? We hebben een aantal unieke bedrijfsprofielen voor u klaarstaan in de vorm van een korte video. Gewoon, ter inspiratie. Net even… juist!

Apple in het bedrijfsleven

Slim: draag bij aan de toekomst van nu.

Bij Infotheek maken we met Apple het onderwijs klaar voor de toekomst, want de toekomst is nu. De kinderen van nu zijn de toekomst, dus moeten we nu het verschil maken. Met onze Apple Solution Experts geven we vorm aan het onderwijs. Neem een iPad bijvoorbeeld: die maakt leren leuk en interactief. Beter nog: de stof is vaak relevanter en actueler omdat het digitaal kan worden aangeboden. Ontdek wat Apple en Infotheek bij u op school kunnen doen, met een ‘Bring your own device’ concept bijvoorbeeld. Slimmer, leuker en makkelijker.

Apple in het onderwijs

Er is altijd een Apple product voor u

De vraag is niet óf we een product hebben dat past bij uw organisatie, maar hoe u het wil gaan inzetten. En laat dat nu precies zijn waar wij in gespecialiseerd zijn! Wij gaan samen met u op zoek naar de beste manier om Apple in uw organisatie in te zetten. Of het nu iPads zijn, of iPhones, Apple TV’s of Mac’s: u wordt gegarandeerd effectiever en efficiënter in uw dagelijkse bedrijfsprocessen. Directe digitalisering, mobiel werken, documenten delen en monitoring zijn slechts het begin…

Apple iPhone 6s - Infotheek

iPhone

Bestel online
Apple iPad family

iPad

Bestel online
Overheid

Mac

Bestel online
Apple TV - Infotheek

Apple TV

Bestel online

De juiste apps, betrouwbare wifi en gecertificeerde implementatie: dat krijgt u bij ons

Apps en documenten direct beschikbaar voor iedereen die in uw organisatie een iPad of iPhone gebruikt, implementatie vanaf één centraal punt en gecertificeerde experts die u door het gehele proces heen begeleiden: dat maakt ons anders dan de rest. U vind het bij ons onder één dak.

Apple Volume Purchase Program - Infotheek

Apps en boeken voor al uw medewerkers

Met het Apple Volume Purchase Progam kunt u eenvoudig iOS-apps, Mac-apps en boeken zoeken, in grote volumes inkopen en distribueren binnen uw bedrijf. Wilt u meer informatie over het Apple Volume Purchase Progam? Neem dan gewoon contact op met uw Account Manager, via 071 800 1440 of de knop hieronder:

Lees meer over VPP
Multiple Device Management - Infotheek

Eenvoudige implementatie en optimaal gebruik

Via het Apple Device Enrollment Program kunt u bedrijfsapparaten snel en gemakkelijk implementeren en automatisch opnemen in de oplossing voor mobiel-apparaatbeer (MDM) van uw bedrijf.

Lees meer over DEP
Apple Certified Technical Coordinator - Infotheek

Gecertificeerde medewerkers om u te ondersteunen

Sinds 2013 heeft Infotheek het grootste team met Apple Certified Technical Coordinators (ACTC) van Nederland. Hiermee kunnen we al uw Apple vraagstukken oplossen vanuit ons kantoor of bij u op locatie. Daarnaast is het werken met Apple een groot verschil in vergelijking met Microsoft. Daarom biedt Infotheek ook trainingen die u en uw medewerkers kunnen helpen om de kneepjes van het vak te leren. Interesse? Bel ons (071 800 1440) of laat ons u bellen:

Bel me terug